Carine Knobbe

Gelukkig zijn, vitaal en blij zijn, je veilig en geborgen voelen, succesvol zijn…

Een Leven in gratie en gemak is voor iedereen voorbestemd.

Het is slechts de keuze voor een andere route.
Een keuze om te gaan Leven in plaats van te overleven.
De weg naar een Leven in gratie en gemak, een Leven in Liefde, is zo simpel dat je mind het bijna niet kan geloven.

Als je je klaar voelt voor deze keuze en werkelijk je leven wilt veranderen, dan kan ik je gids zijn op jouw expeditie naar jouw Thuis. Deze weg ben ik reeds opgegaan en mijn ervaringen kunnen jouw ten dienste zijn.


Mijn opleidingen en ervaring

In 1991 heb ik aan de Rijksuniversiteit Leiden (NL) mijn doctoraal in de Psychologie behaald met als specialisatie “Persoonlijkheidsleer en Psycho-
diagnostiek “.
Ik heb diverse bijvakken gevolgd binnen de Arbeids- en Organisatie psychologie en Pedagogiek.
Daarna heb ik een postdoctoraal in de Toegepaste Bedrijfskunde (Erasmus Universiteit Rotterdam, NL) behaald. Later in mijn leven heb ik diverse coachings- en counselingsopleidingen gevolgd en heb ik mij verdiept in de theosofie, humanisme, metafysica en kwantumfysica.
Tevens ben ik mede oprichter van de “Bliss Vibration Kids Academy”; een particuliere basisschool gespecialiseerd in het geven van onderwijs aan Nieuwe Tijd Kinderen.
Mijn levenservaring heb ik opgedaan in het leven zelf, in mijn praktijk en in het bedrijfsleven als programmamanager en organisatieadviseur.

(Voor België heb ik nog geen registratienummer van de psychologencommissie. Ik werk daarom in België niet als psycholoog maar als coach!)


Specialisaties

Bewust-Zijnscoaching

  • Hoogsensitiviteit / hoogbegaafdheid
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Bore-out & Burn-out
  • Levens- en zingevingsvragen

Nieuwe Tijd Kinderen

  • Bewustwording ouders / verzorgers
  • Bewustwording leerkrachten docenten
  • Persoonlijke Bewustwording NT jong volwassen

Loopbaan begeleiding (VDAB loopbaanscheques)

  • Wil je gelukkig zijn in je werk, je talenten leven en toepassen zodat je energie van je werk krijgt en/of een goede werk-privé balans creëren dan kan je met de VDAB loopbaancheques bij mij terecht.
  • Ik ben medebestuurder van JobPlezier, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontdekken van jouw talenten en vaardigheden.

Werkwijze

Therapie & coaching

De kern van mijn werkwijze is om jou te laten inzien dat jijzelf je eigen bron bent.

Ik pas daartoe een mix van bekende en door mij zelf ontwikkelde (integratieve psycho-)therapieën / coachingstechnieken toe die eenvoudig en praktisch zijn.

Je leert dat jij zelf de auteur en regisseur van je eigen leven bent en jij je eigen realiteit kan veranderen en fijn kan maken. Je leert hoe je een steeds grotere uitdrukking van Liefde kan worden.

Daarnaast geef ik belevingsdagen en lezingen over diverse thema’s en onderwerpen die spelen in het menselijk bewustzijn en in de maatschappij.