Oefeningen voor stressbeheersing

Vaak zijn we ons niet bewust van onze houding. We bouwen veel spanning op in ons lichaam door bijvoorbeeld onderuitgezakt te zitten en te staan.

Aan de hand van eenvoudige Qigong oefeningen kan je leren naar je lichaamshouding te kijken. Door fysiek aan de slag te gaan, word je rustiger in je hoofd. Je kan makkelijker ontspannen, een betere lichaamshouding krijgen en rustiger ademhalen.

We brengen een transformatie teweeg in je voelen, denken en handelen. Zo leer je beter jezelf te zijn, met beide voeten op de grond te staan en met stress om te gaan.

“Wat je van Sofie kan leren is een beter evenwicht te vinden tussen lichaam en geest. We lopen onszelf maar al te vaak voorbij en vergeten te luisteren naar ons lichaam. Door taijiwuxigong te beoefenen kan je dat veranderen, je voelt je al snel fitter en je bent beter bestand tegen stress. Sofie is zelf een goed voorbeeld van de harmonie en de rust die je kan vinden dankzij Taijiwuxigong en dat maakt haar dan ook de perfecte leermeester.” (V.v.O.)